De Rijdende Galerie

Onze galerie op wielen kan zich makkelijk verplaatsen en daarom als een soort ‘pop up’ galerie op allerlei locaties en evenementen oppoppen. Wij brengen de kunst en het verhaal met deze galerie naar de mensen toe. Rondom de Rijdende Galerie organiseren wij activiteiten zoals tekenen en kleuren met kinderen. De kleurplaten worden natuurlijk gemaakt door de kunstenaars van de bij ons aangesloten ateliers.

Met de Rijdende Galerie zijn wij o.a. aanwezig geweest bij: De beurzen Gastvrij Rotterdam & Gastronomie Utrecht, Boerderij De Geertjes Hoeve, Foodtruckfestival Maximaal Genieten, Restaurant Anafora, Postillion Hotel en Atlas Arena Amsterdam.

Exposities

  • Internationaal: In samenwerking met de nederlandse ambassade in Japan en een lokaal japans zorgatelier organiseerden wij een expositie en presentatie tijdens ‘The Challenged Art Expo 2015’ in Izumo Japan.
  • Nationaal: Postillion Hotel Bunnik , NH Hotel Jan Tabak, Independent Recruiters te Amsterdam, Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, Herberg De Zoelensche Brug, Happy Tosti Den Haag, Easy Hotel Den Haag, Restaurant De Brouwerij te Vleuten, BBB Maastricht, Landgoed Zonheuvel, Lloyd Hotel Amsterdam, Horecava Amsterdam, Dutch Design Hotel Artemis te Amsterdam.

Inspiratietour

  • Inspiratie in de provincie zoals de inspiratietour ‘BuitenGewoon Kunst! met een Limburgs tintje. Een tour van twee dagen voor kunstenaars met een verstandelijke beperking en hun begeleiders.
  • Bezoeken van musea en andere bezienswaardigheden met kunstenaars van zorgateliers. Afgelopen jaar bezochten wij ‘The Museum of Everything’ in de Kunsthal te Rotterdam, het Outsider Art Museum in Amsterdam en exposities in het Dutch Design Hotel Artemis en Lloyd Hotel.
  • Het bezoeken van zorgateliers met scholieren.

Kunst maken op locatie

De locatie dient als inspiratie en thema voor de te maken kunst. Er worden schetsen gemaakt op locatie en deze worden nadien uitgewerkt in de ateliers. De werken worden geëxposeerd en eventueel geveild of verkocht aan de opdrachtgever.

Lloyd Hotel Amsterdam
Tour de France bij Postillion Hotel
Maarten Maartenshuis
Zuid Limburg, BuitenGewoon Kunst! met een Limburgs tintje

Kunst in opdracht

Award voor de GAIA Green Awards
Kunstwerk van een bril voor Bril Amsterdam
Ontwikkelen van een kunstlijn voor verpakkingen van hotelzeepjes in opdracht van Hail Europe

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *