De bestelling wordt verwerkt zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra wij de betaling ontvangen hebben en zodra de bestelling verzonden is. Wij stellen alles in het werk om een bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Wij willen u er wel op attenderen dat wij samenwerken met zorginstellingen en hun kunstenaars en daarom kunnen wij deze levertijd niet altijd garanderen. Indien er onverhoopt een vertraging zal zijn, dan nemen wij per mail contact met u op. Afhankelijk van het type bestelling wordt deze in een enveloppe, pakket of koker verzonden.

De dag dat wij uw bestelling aanbieden bij PostNL, krijgt u hierover per e-mail een bericht.  PostNL verzorgt voor ons binnen Nederland de bezorging van de enveloppen, pakketten en kokers. Indien de bestelling wordt verzonden in een enveloppe, dan past deze in de brievenbus en hoeft u hier niet voor thuis te blijven. Indien de bestelling wordt verzonden in een pakket of koker, dan wordt deze thuis afgegeven.

Mocht u niet thuis zijn bij aflevering, dan zal PostNL eerst proberen het pakket af te leveren bij naaste buren. Zijn de buren ook niet thuis, dan komt PostNL de volgende dag terug met het pakket. Indien het pakket drie maal niet in ontvangst kan worden genomen (ook niet bij naaste buren), dan kunt u het pakket ophalen bij het postkantoor zoals is beschreven op de kennisgeving die door PostNL zal worden achtergelaten.

TNT Post verzorgt de verzendingen naar het buitenland. De duur van verzending is afhankelijk van het land waar het pakket naartoe wordt verzonden. TNT geeft helaas geen garanties over levertijden naar het buitenland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *