Samenwerking met ‘s Heeren Loo, Atelier Kristal

Ontzettend trots zijn wij om u te kunnen vertellen dat we gaan samenwerken met ‘s Heeren Loo Zorggroep, Atelier Kristal. Vanaf heden zullen er verschillende werken van hun bijzonder getalenteerde kunstenaars via hetWerkvan worden aangeboden. De eerste selectie van werken komt uit de collectie die gemaakt is voor het project ‘Vincent door andere ogen’, geinspireerd op het leven en werk van Vincent van Gogh.

‘s Heeren Loo Zorggroep ondersteund mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Zij bieden in het hele land, ondersteuning, begeleiding, zorg en behandeling vanuit de kernwaarde; betrokken, samen, passie en ontwikkeling. De missie is Mensen met een verstandelijke beperking tot hun recht laten komen. Zoals bij atelier Kristal in Wageningen; hier werken kunstenaars met een verstandelijke beperking. Het werk van de kunstenaars heeft vaak een belangrijke communicatieve betekenis.
Indrukken, gedachten en emoties worden “verwoord” in beelden. Door de werken te exposeren, te verkopen en uit te lenen wordt er gestreefd naar vergroting van het zelfvertrouwen en creatieve talenten van de kunstenaars.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *