Inspiratietour 2018, BuitenGewoon Bijzondere dagen!

Ik kijk al een tijdje naar de letters op mijn toetsenbord, allerlei woorden komen in mij op maar het lukt me gewoonweg niet om de juiste omschrijving te vinden voor de buitengewoon bijzondere inspiratietour ‘BuitenGewoon Kunst met een Utregs tintje’. Alle teksten lijken te kort te schieten.

Inspiratie, nieuwe vrienden, gesprekken, lekker eten, genieten, kunst kijken, kunst maken, schetsen en noem maar op. Ik durf wel te zeggen dat deze dagen het voorbeeld zijn van een inclusieve samenleving. Meedoen en erbij horen is het gevoel wat overheersde, voor zowel de kunstenaars met verstandelijk beperking als de Utrechtse kunstenaars, zorgbegeleiders en organisatie. Wauw wat een mooi team kleurde de Domstad!

Vol spanning kijken we nu uit naar de kunst die er gemaakt zal worden met al de inspiratie die mee naar huis is genomen. Vanaf het najaar 2018 verwachten we de kunstwerken in Utrecht. Het zal dan mogelijk zijn om een wandeling te maken langs alle ‘BuitenGewone Kunst’. We sluiten BuitenGewoon Kunst met een Utregs tintje af op zondag 4 november tijdens een feestelijke happening in The Green House (Croeselaan 16 te Utrecht). Het is dan ook mogelijk om zo’n bijzonder kunstwerk in uw bezit te krijgen tijdens de veiling die er plaatvindt. We hopen op een grote opkomst en opbrengst waardoor we nog veel meer mensen met een verstandelijke handicap kunnen inspireren, laten leren en genieten van kunst!

Dit project wordt mogelijk gemaakt door een fantastische groep vrijwilligers en sponsoren. Heel veel dank voor al jullie support!

Ben jij ook geraakt door dit verhaal en wil je hieraan een bijdrage leveren? Stuur mij dan een mail via femke@hetwerkvan.nl of bel me op nummer 06-13855274.
Meer informatie is terug te vinden op www.buitengewoonkunst.nl.

Een indruk van de prachtige dagen tijdens de inspiratietour

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *