Veiling BuitenGewoon Kunst!

Waarschijnlijk heeft u de opleiding kunnen volgen die u wilde. Heeft u uw talenten door de jaren heen verder kunnen ontwikkelen.
Voor kunstenaars met een verstandelijke beperking is dat heel anders. Als zij een jaar of 17 zijn, eindigt de opleiding. En hebben ze geen plek waar ze worden geïnspireerd en kunnen leren, zodat hun talent verder tot bloei komt. De overheid biedt daar geen middelen voor. Terwijl juist creatieve mensen die stimulans en inspiratie nodig hebben om te kunnen groeien, als kunstenaar en als mens.

Buitengewoon Kunst met een Limburgs tintje

Stichting Buitengewoon Kunst helpt daarom deze getalenteerde kunstenaars met inspiratie, een platform en financiële ondersteuning voor talentontwikkeling in de ateliers.
In april is met de hulp van vele sponsors een tiental kunstenaars naar Zuid-Limburg gekomen voor een inspiratietrip. Dat heeft geresulteerd in meer dan 30 werken.

Er zijn werken bij van plekken die u meteen zult herkennen, zoals Valkenburg, Heerlen, Gulpen, Vaals en Eys. Maar er zijn ook meer abstracte werken bij, of werken geïnspireerd door de mooie natuur in Limburg. De één kleurrijk, de ander sober zwart-wit. Groot en klein, van schilderij tot keramiek.
We exposeerden de werken al in Heerlen, Gulpen en nu in Vaals.
Zo krijgen deze kunstenaars een platform en wordt hun werk gezien door duizenden mensen.

Veiling van de werken op zondag 2 oktober

Op zondag 2 oktober is het zover: dan gaan we de werken veilen. Een heel belangrijke dag, want met de opbrengst kunnen we meer activiteiten voor kunstenaars met een beperking laten organiseren en komt hun talent tot bloei.
Het geld wordt aan verschillende activiteiten voor talentontwikkeling besteed.

Bent u erbij?

Wij nodigen u van harte uit om de veiling bij te wonen en mee te bieden op uw favoriete werk. Ook uw geïnteresseerde relaties zijn van harte welkom!
Uw bijdrage, klein of groot, brengt ons doel dichterbij: kunstenaars met een beperking inspireren, een platform bieden en hun talent tot bloei brengen.
En ook al willen we graag zoveel mogelijk ophalen voor deze kunstenaars, u bent uiteraard niet verplicht te bieden.
Om een indruk te krijgen van het aantal bezoekers, is het prettig als u ons laat weten of u erbij bent.
U kunt ook al een openingsbod vooraf doen. Stuur dan een e-mail naar info@buitengewoonkunst.nl en wij nemen contact met u op.
Het programma op zondag 2 oktober

Het programma start om 13.00 uur bij Hotel Kasteel Vaalsbroek:

13.00 uur             Ontvangst en mogelijkheid alle kunstwerken te bekijken
14.00 uur             Veiling
16.30 uur             Borrel

Locatie: Hotel Kasteel Vaalsbroek, Vaalsbroek 1, Vaals

uitnodiging-veiling-2-oktober-01 uitnodiging-veiling-2-oktober-02

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *