Joost en Ernst schilderen live op het jaarfeest van stichting Tijd voor Actie.

Landschap-Joost-van-IJzendoorn-01  De-Zaaier-Ernst-Abrahams-01
De opbrengst van de kunstwerken, gemaakt op het jaarfeest van stichting Tijd voor Actie, komt ten gunste van de stichting. U kunt een bod uitbrengen op de werken door ons een mail-tweet-message te sturen. Wij laten u dan zsm weten of u de gelukkige eigenaar bent van één van deze bijzondere schilderijen!

Ernst Abrahams en Joost van IJzendoorn, kunstenaars van ’s Heeren Loo Atelier Kristal, werden gevraagd om op 7 december 2015 aanwezig te zijn op het jaarfeest van stichting Tijd voor Actie.

Het jaarfeest stond in het teken van Vincent van Gogh. Joost en Ernst hebben actief bijgedragen aan het project Vincent voor Andere Ogen, en werden daarom gevraagd om live te schilderen op het jaarfeest.

Naast het live maken van kunst vertelden beide kunstenaars voor een volle zaal van 500 enthousiaste aanwezigen over hun inspiratie en werk.

Tijd voor Actie is een maatschappelijke organisatie. Geboren in Ede maar inmiddels landelijk actief, met duizenden aangesloten jonge mensen en een netwerk in de meeste studentensteden.

Dit inspiratienetwerk bestaat uit een generatie jongeren die zelf de verandering wil zijn. Je leeft vandaag, en vandaag ben je van betekenis voor mensen om je heen.

In je eigen straat buurt, dorp of stad stimuleer je het samenleven. Alleen of met andere jongeren. Een tuintje opknappen, oppassen bij een gebroken gezin, huiswerkbegeleiding of een gezamenlijke buurtmaaltijd organiseren.

Omzien naar anderen gaat altijd verder dan een eenmalige actie of project. Het wordt een levensstijl.

Joost en Ernst willen de opbrengst van hun werk geheel doneren aan deze stichting.

info@hetwerkvan.nl

https://www.hetwerkvan.nl/product-categorie/schilderijen/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *